Coaching két lábon és hat lábon

Ünnepelj velem, töltsd le az e-könyvemet!

2016. április 16. - Nyíri Gabi

ma_r_1_e_ve_1.jpg

Egy éves lett a Coaching két lábon és hat lábon! Ebből az alkalomból szeretnélek megajándékozni az e-könyvemmel. Töltsd le, és tudd meg azt is, hogy még milyen formában kaphatsz új ötleteket, inspirációt!

Pont egy éve jelent meg az első blog poszt, és azóta több más izgalmas dolog is. Nézd meg, hogy követsz-e mindent a kutyás coaching kapcsán!

Szempontkönyv: Egy e-könyvnyi ötlet és inspiráció a mindennapokhoz két lábon és hat lábon.

ci_mlap_szempontko_nyv_1.jpg

Az e-könyv letöltéséhez kattints ide!

Magazin: Ha van kedved egy-egy témában elmélyülni, olvasd minden hónapban a Magazint is! Április 21-én jön a következő szám, amiben a szavakon túli kommunikációról lesz szó. Ha érdekel a téma, de még nem regisztráltál, itt megteheted.

magazin_logo_fehe_r_604_1.png

Facebook: A posztok mellett ne maradj le a helyeskéről, az elgondolkodósról és az olvasni- illetve látnivalókról sem! Csatlakozz az önmagukat fejlesztők kétlábú és hatlábú közösségéhez a Facebookon!

fb_cover_for_blog.png

Konferencia: Idén először a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozatának konferenciáján is bemutatom a kutyás coachingot. A részletekről itt tájékozódhatsz.

konferencia.jpg

Izgalmas év volt, köszönöm nektek! Hasonlóan érdekes, inspiráló folytatással készülök! Boldog születésnapot Coaching két lábon és hat lábon!

süti beállítások módosítása