Coaching két lábon és hat lábon

Milyen lenne, ha a kutyák is ajándékoznának karácsonykor?

2019. december 19. - Nyíri Gabi

new-years-eve-3894168_640.jpg

A kutyások el sem tudják képzelni, hogy az eb kimaradjon az ünneplésből. De vajon milyen lenne, ha a kutyák is beszállnának az ajándékozásba, és meglepnék a gazdit valamivel?

Nem, nem arra a verzióra gondolok, hogy a jóisten mentsen meg tőle, amikor az eb meglepetést szerez, és ettől valamiben – egyebek mellett az idegeidben – jelentős kár esik. Sokkal inkább jöjjön egy szubjektív lista arról, hogy szerintem a kutyák milyen ajándékokat találnának ki a gazdiknak.

dog-4434423_640.jpg

1. Fejezd be a fogmintát bot: Ezzel a kézügyes készül. Nagy gonddal, a te igényeidnek megfelelően választ egy botot, amin különböző nehézségű rágási mintákat helyez el, hogy kedvedre továbbrágcsálhasd.

2. Zoknik meglepetés visszajuttatása: Az év során szeretetből elrejtett személyes tárgyakból ad vissza néhányat az, aki haladó rejtegető. Tudja, hogy neked fontosak ezek a dolgok, ezért azokat szedi elő, amiket sokat kerestél rajta.

japanese-4677857_640.jpg

3. Élménykuponok: Egy személyre szóló kuponcsomagot kapsz, amit nála válthatsz be különböző élményekre. Például egy órán át rághatod a labdáját – még a legkedvencebbet is –, egy estét ülhetsz a foteljében, vagy a következő séta alatt keres neked valami jó szagú kajamaradékot, amit felehetsz a földről.

4. Ünnepi üdvözlő ugatás: Ajándék muzikális ebektől. Hogy igazán különlegesnek érezhesd magad, karácsonykor egy csak erre az alkalomra komponált szólammal ugat, amikor hazaérsz. Ez nem csak neked igazi élmény, hanem a környéken mindenkinek.

animals-2607704_640_1.jpg

5. Mi-idő csomag: Ezt azok adják, akik tudják a gazdiról, hogy neki sosem elég az összebújásból. Onnantól, hogy átadja a mi-idő csomagot, le nem száll rólad, kötelezően a legalább a lábadon, de inkább az öledben fekszik.

A te kutyád vajon mivel ajándékozna meg téged?

Képek innen: 1., 2., 3., 4.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz az önmagukat fejlesztők kétlábú és hatlábú közösségéhez! Kattints ide!

süti beállítások módosítása