Coaching két lábon és hat lábon

Így gondolkodj, hogy jól érezd magad!

Avagy mit tanulhatsz a Kedves Naplómból?

2019. december 10. - Nyíri Gabi

Megígértem a Facebookon, hogy elmesélem, hogyan működik a Kedves Naplóm, az a személyes fejlesztő eszköz, amiből már az 5. kiadás készül 2020-ra. Persze sosem az eszköz a lényeg, hanem hogy értsd az elveket mögötte. Mi az a 4 gondolkodási alapelv, amelyek segítségével jól érezheted magad az életedben? Kiderül a videóból!

Az agility edzéseken is mindig az elvekkel jövök a tanítványaimnak. Abban hiszek, hogy akkor fogják valóban birtokolni a készségeiket, ha nem vakon lemásolnak valamit, hanem értik, hogy mit miért csinálnak. Ugyanez a helyzet a Kedves Naplóm kapcsán is. Tök rendben van, ha csak azért használod az eszközt, mert elhiszed nekem, hogy működik. De ennél sokkal jobban örülnék, ha úgy használnád, hogy érted is, hogy hogyan hatsz vele saját magadra.

Szóval íme 4 gondolkodási alapelv, amelyek segítségével jól érezheted magad az életedben:

1. Akard tudatosan irányítani a gondolkodásodat! Mert ez az, amit biztosan tudsz irányítani.
2. Hozd meg azt a döntést, hogy a figyelmedet a pozitívumokra teszed! Nem, ez nem azt jelenti, hogy nem veszel tudomást a rosszakról, csak nem azokra figyelsz.
3. Tegyél fel előrevivő kérdéseket magadnak! Azért, mert az elméd a nem ilyeneket is megválaszolja, csak az eredmény nem lesz neked nagyon jó.
4. Gyakorolj kitartóan! Azt is régóta gyakorlod, ahogyan most gondolkozol. Ne várd, hogy ez egyik pillanatról a másikra megváltozzon!

Hogyan működnek ezek az alapelvek? És hogyan sajátíthatod el őket, ha használod a Kedves Naplómat? Kiderül a videóból!

Szeretnéd a 2020-as Kedves Naplómat (és még nem olvasod a Magazint)? Iratkozz fel: http://eepurl.com/bqOHEf és december 23-án figyeld a mailboxodat! Ha már kapod a Coaching két lábon és hat lábon Magazint, automatikusan érkezik majd neked a Kedves Naplóm 2020.

Szívesen kipróbálnád a Kedves Naplómat még karácsony előtt? Kövess minket a Facebookon, ahol Mikulás és karácsony közt vasárnaponként megosztok 1-1 részletet!