Coaching két lábon és hat lábon

Ezért szeresd az erőfeszítéseidet!

2019. június 25. - Nyíri Gabi

Gyakran hallom mindenféle erőfeszítés kapcsán, hogy az a nagy baj ezzel, hogy macerás. És valóban, csinálni valamit sokkal macerásabb, mint semmit sem csinálni. Akkor mégis mi miatt fontos, hogy erőfeszítéseket tegyél azért, ami fontos neked? És hogyan lehet ezt jól csinálni? Kiderül a videóból!

Többféle - kutyás és nem kutyás - beszélgetésben felmerült mostanában az erőfeszítések kérdése. Hogy én például bizony erőfeszítések révén értem el ezt-azt. És gyakran kaptam erre azt a választ, hogy jó-jó, de az macerás. És igazat kell adnom azoknak, akik ezt mondják: csinálni valamit sokkal macerásabb, mint semmit sem csinálni. Akkor mégis mi szerethető van az erőfeszítésekben? Legfőképpen az, hogy a semmiből nem szokott valami kijönni, vagyis erőfeszítések nélkül garantáltan nem lehet elérni semmit.

Akkor mindegy is, hogy mit, csak csinálni kell? Azért nem egészen erről van szó. Szükség van célra, tervezésre, fegyelmezett végrehajtásra. És ezen kívül arra is érdemes odafigyelni, hogy amit csinálunk, vajon olyan eredményt hoz-e, amilyet szeretnénk.

Kíváncsi vagy a részletekre? Irány a videó!

Ha tetszett a poszt, csatlakozz az önmagukat fejlesztők kétlábú és hatlábú közösségéhez! Kattints ide!

 

süti beállítások módosítása