Coaching két lábon és hat lábon

Kutyával

2015. április 05. - Nyíri Gabi

Kutyás coaching:

Miért csak egyszer lenne Budán kutyavásár? Használd ki az életed más területein is a kutyázás során elsajátított készségeidet! Magánéleti, szakmai és üzleti kérdéseidre a személyre szabott támogató folyamat során a kutyázáson keresztül is ránézünk.

 

Coaching gazdáknak:

A kutyádhoz fűződő harmonikus kapcsolat kialakításához sokszor mindkettőtöknek változnotok kell, hiszen kettőn áll a vásár. A személyre szabott támogató folyamat során építsd be a kutyázásba az életed más területein elsajátított készségeidet!

 

Ismeretek kutyakiképzőknek:

Kutyakiképzőként értened kell a gazdák nyelvét is. Hogy kommunikálj velük? Mi motiválja őket? Hogyan tudnak hatékonyan tanulni? A pszichológia és a menedzsment-tudomány eszközeit hívjuk segítségül, hogy eredményesebbé válhass a kutyatulajdonosokkal folytatott munkádban.

 

Agility:

Ha fontos neked, hogy pozitív, támogató környezetben, pörgős edzéseken gyakorolj a kutyáddal, várlak hét közben és hétvégén is a Kutyaközpontban.

 

Ügyfeleim mondták a közös munkáról:

"Szeretném itt is megköszönni a coaching ülések során nyújtott nagyon sok segítséget, biztatást és amiért a leginkább hálás vagyok, az a sok egyszerű és nagyon komoly gondolatébresztő kérdés. Óriási kételyek közt vívódva kerestem az utamat, majd az ülések, házi feladatok és gyakorlatok után minden korábbi kétségem szertefoszlott. Nagyon megnyugtató és felemelő érzés így tovább haladni, nyugodt szívvel, pontosan megfogalmazott célokkal és letisztult gondolati világgal. Köszönöm szépen!"

Somogyi Anita

 

“Gabitól nagyon jó tanácsokat kaptam a közös munka folyamán! Arról, hogyan kell egy nagy, bonyolult és belső politikával átszőtt szervezetben navigálni. Tanácsait soha nem direkten adja, mindig rávezetett a megoldásra. Öröm volt vele együtt dolgozni! :)”

Tóth Gergely

 

Ha kutyás, magánéleti, szakmai vagy üzleti kérdésed van, írj egy e-mailt. Ismerkedj meg a coaching működésével a gyakorlatban az első, ingyenes találkozó során!

süti beállítások módosítása