Coaching két lábon és hat lábon

Te is hazudsz magadnak?

2018. december 11. - Nyíri Gabi

Jó dolog a tudatosság, csak hát te sem szeretsz hazudni magadnak? Ebben a videóban a tudatossághoz kapcsolódó legkomolyabb félreértést tesszük helyre!

Tovább

Ne szórd arra a pénzed, hogy meg sem próbálod!

dog-3704580_640.jpg

Csinálhatod azt, amit eddig, és más lesz az eredmény! – ez az, amit még a kuruzslók sem mernek ígérni. Emellett még a fizető ügyfeleknél – kutyásoknál – is gyakran találkozom azzal, hogy nem teszik oda magukat a közös munka során. Ha te is hajlamos vagy ilyesmire, szeretnék szólni, hogy ez nem nekem rossz, hanem neked pénzkidobás!

Tovább

Milyen a jó adok-kapok?

dog-3823325_640.jpg

Abban semmi újdonság nincs, hogy a saját viselkedésünk hatással van a környezetünkre. Megtanuljuk, hogy tenni egymásért nemes dolog, hogy példamutatással másokat is befolyásolhatunk. Arról azonban már kevesebb szó esik, hogy ez a támogató hozzáállás – ha jól csináljuk – a jóllétünk, a személyes fejlődésünk szempontjából is hasznos lehet. Következzen 3 tipp arról, hogy hogyan tudsz a saját szempontodból jól segíteni!

Tovább

Mi lenne, ha szeretnéd, amid van?

dog-3814619_640.jpg

A kutyák kapcsán jól ismerjük azt a nézetet, hogy alapvetően nincsen jó vagy rossz karakter, a lényeg, hogy illeszkedjen a kutya a környezetéhez és a feladathoz, amire szánták. Nagy energiájú kutyát aktív családba, egy lassabb ebet a nagymama mellé. Akkor vajon miért vagyunk hajlamosak máshogy gondolkozni a saját tulajdonságaink kapcsán?

Tovább