Coaching két lábon és hat lábon

Utálod? Akkor ne mondd!

2019. október 15. - Nyíri Gabi

A kutyádnak tudatosan választasz nevet, mert ösztönösen tudod, hogy egy névnek mekkora ereje van. Hogyan működik ugyanez az élet egyéb területein? Kiderül a videóból!

Ha követsz minket már egy ideje, biztosan hallottál Skillről. Igen-igen, ő az egyik juhász. Azt azonban valószínűleg nem tudod még, hogy hogyan is kapta ezt a nevet. A részletekért mindenképp nézd meg a videót, de röviden arról van szó, hogy sokáig szerettem volna egy kutyát Hexe névvel, ami németül boszorkányt jelent. Egyszerűen tetszett a szó. Aztán amikor ott lett volna a lehetőség, hogy legyen egy Hexém, elbizonytalanodtam: kell nekem egy kutya, aki egy igazi boszorkány? Így végül a Skillre esett a választásom, hiszen mi baj lehet belőle, ha egy kutya hű egy olyan névhez, ami a képességről, ügyességről szól?

A kutyázás kapcsán ösztönösen tudod, érzed te is, hogy egy névnek mekkora ereje van. A kérdés már csak az, hogy használod-e ugyanezt a tudást minden másnál is az életedben, vagy engeded, hogy egy rosszul megválasztott név elvegye a lelkesedésedet, a motivációdat egy-egy feladat kapcsán. A videóban mutatok egy konkrét példát arra, hogy ez hogyan is működik!

Ha tetszett a poszt, csatlakozz az önmagukat fejlesztők kétlábú és hatlábú közösségéhez! Kattints ide!

süti beállítások módosítása