Coaching két lábon és hat lábon

Nyíri Gabi

2015. július 30. - Nyíri Gabi

nyi_ri_gabi.jpgFejlesztő szakember vagyok, és kutyás. Időrendben fordítva történt: előbb lettem kutyás és agility-s, aztán pszichológus, közgazdász és nemzetközileg akkreditált coach. A saját önismereti munkámban sokat profitáltam a kutyás tapasztalataimból, ez vezetett el a kutyás coaching-szemléletem kialakításához.

Attól függően, hogy neked most éppen mire van szükséged, lehetek coach, tréner, szervezetfejlesztési tanácsadó, HR-es és agility-edző. Abban tudlak támogatni, hogy elérd a céljaidat az élet különböző területein: a kutyázásban, a munkában, az üzletben és a magánéletben.

A blogban olyan témákról olvashatsz, amelyek összekötik a kutyázást és az élet más területeit. Megmutatják, hogy a kutyázás során elsajátított készségek egy kis újraértelmezéssel átültethetők az élet más kihívásaira, illetve hogy a kutyázáshoz sokat meríthetsz például a munkából vagy a magánéletből.

Azt nem ígérem, hogy a blog elolvasásával konkrét, személyes megoldásokat kapsz. Szeretnék új szempontokat, ötleteket, inspirációt adni, hogy segítsenek eljutni a saját megoldásodhoz.

A fejlődési lehetőségekről itt (kutyával) és itt (kutya nélkül) olvashatsz. Ha bármilyen kérdésed van, szívesen válaszolok, itt érhetsz el.

A szakmai hátteremről itt találsz részletes információt.