Coaching két lábon és hat lábon

Kutya nélkül

2015. április 05. - Nyíri Gabi

Coaching:

Magánéleti, szakmai vagy üzleti kérdésed van? Nem tudod, hogy merre tovább? Élj át egy személyre szabott támogató folyamatot, amelynek során kikristályosodik, hogy mit szeretnél elérni, és hogy hogyan fogsz oda eljutni.

 

Ügyfeleim mondták a közös munkáról:

"Szeretném itt is megköszönni a coaching ülések során nyújtott nagyon sok segítséget, biztatást és amiért a leginkább hálás vagyok, az a sok egyszerű és nagyon komoly gondolatébresztő kérdés. Óriási kételyek közt vívódva kerestem az utamat, majd az ülések, házi feladatok és gyakorlatok után minden korábbi kétségem szertefoszlott. Nagyon megnyugtató és felemelő érzés így tovább haladni, nyugodt szívvel, pontosan megfogalmazott célokkal és letisztult gondolati világgal. Köszönöm szépen!"

Somogyi Anita

 

"Mindenkinek szívből ajánlom a közös munkát Gabival, akinek fontos, hogy olyan Coach segítse a fejlődésében, aki szükség esetén át tud lépni a tanácsadó szerepbe is, amihez nagyon mély tudással rendelkezik HR-es és pszichológusi tapasztalatából adódóan. Ezen felül Gabi kifejezetten jól érti az üzleti dinamikákat is, közgazdasági vénájával, stratégiai partnerként is bármikor bevonható döntést igénylő vagy támogató feladatokba.” 

Kövesdi Mátyás

 

"Gabi széles látóköre, olthatatlan tudásszomja és felkészültsége mindig elképesztett. Minden problémához tárgyilagosan és nyitottan közelít, olyan kérdésekkel elemezve a helyzetet, amelyek, kivétel nélkül, mindig segítettek annak megoldásában. Fantasztikus, ahogy a figyelmet a lényeg felé tereli, úgy, hogy mindeközben nem befolyásolja a döntéshozatalt. Idén a vállalkozásommal kapcsolatban kértem többször a támogatását, és ismét segített megtalálnom a helyes utat.”

Komáromi Kolos

 

Ha magánéleti, szakmai vagy üzleti kérdésed van, írj egy e-mailt. Ismerkedj meg a coaching működésével a gyakorlatban az első, ingyenes találkozó során!

süti beállítások módosítása