Coaching két lábon és hat lábon

A tavasz a kutyások a csodagyógyszere?

2018. március 13. - Nyíri Gabi

Végre itt van a várva-várt jó idő! Ha ennek tényleg annyira csodás hatása van, mint amennyit sokan várnak tőle, mostantól csupa boldog és elégedett kutyást kellene látnom magam körül. Mi miatt vagyok mégis szkeptikus? És mi kell hozzá, hogy tényleg kiélvezhesd a tavaszt a maga szépségében? A válaszok a videóban!

Honnan veszem, hogy a tavasz potenciális csodagyógyszer a kutyások számára? Onnan, hogy a tél során gyakran hallottam olyasmit, hogy csak legyen már ennek vége, jöjjön a tavasz meg a jó idő. Nem mondom, hogy a hosszabbodó nappalok, a meleg, a napsütés nincs jó hatással ránk, de ettől még közel sincs megoldva minden.  Tudni kell vele élni is.

És mi ennek a legnagyobb ellensége? Az, ha mindig várunk valamire. Ha ahelyett, hogy azzal foglalkoznánk, ami éppen körülvesz minket - hogy jó idő van, kint lehetünk a szabadban, és a kutyák is jól érzik magukat -, visszacsúszunk a téli élményeinkhez, vagy azon aggódunk, hogy vajon meddig tart ki a jó idő. Mert így máris olyasmire figyelünk, amit nem szeretünk, és ami egyébként még csak nem is létezik.

A tavasz tényleg egy csoda, mert szép és kellemes - ha valóban megéled. Legyen figyelmed rá, hogy ne csússz ki a jelenből!

Ha tetszett a poszt, csatlakozz az önmagukat fejlesztők kétlábú és hatlábú közösségéhez! Kattints ide!

süti beállítások módosítása