Coaching két lábon és hat lábon

A legcukibb négylábú vendégek

2017. július 25. - Nyíri Gabi

george-2357113_640.jpg

A kutyabarát helyek számának növekedésével egyre több ebbel találkozhatunk a kávézókban, éttermekben. Íme 5 tipikus négylábú vendég karakter, akik neked is ismerősek lehetnek. Ki a te személyes kedvenced?

20 éve még ritkaságszámba ment, hogy valaki 2 kutyával együtt akart beülni valahova ebédelni. Sokat változott a világ mióta az uszkárkával és a terrierrel belépési engedélyeket kéregettünk, ma már számos hely tárt karokkal várja a gazdikkal együtt a kutyákat is. (Vannak ebek, akik egyenesen törzsvendégek itt-ott, erről itt olvashatsz bővebben.) Egy kis megfigyeléssel nem csak a kétlábú, hanem a négylábú vendég karaktereket is megismerheted. Következzen 5 igazi cuki fazon:

pug-2494575_640.jpg

1. A Koldus: Van, akit elsődlegesen a kaja mozgat. Mesteri szinten, egyénre szabott technikával kunyizik: van, akire nagy szemekkel bámul, másnál nyalogatja a szája szélét, az értetleneknél esetleg bökdös és nyafog.

dogs-nose-1076709_640.jpg

2. A Porszívó: Az ő fő célja is az evés, de nem bajlódik a győzködéssel. Összeszedi a szétszórt falatokat: módszeresen átvizsgál minden négyzetcentimétert, és feltakarít. Esetleg meglehetnek azok a kétlábú haverjai, akik mintegy véletlenül mindig elejtenek valamit a kedvéért.

dog-2475633_640.jpg

3. Az Otthonos: Ő az, aki valamilyen bútoron szétdobott lábakkal alszik. Az is lehet, hogy saját bejáratott fekvőhelye van, ami ilyen esetben jó eséllyel az út közepén található. A pincérek egy idő után természetesnek tűnő könnyedséggel lépnek át fölötte.

person-2438587_640.jpg

4. A Barátságos: Aki azt gondolja, hogy a vendéglátóhelyek elsődleges funkciója nem az, hogy ételt és italt szolgáljanak ki, hanem hogy az ő vakargatás iránti igényét kielégítse. Skill a kedvenc kávézónkban szíve szerint befekszik a pult elé, így rendelni csak azután lehet, hogy ő bezsebelte a fültő vakarást.

dog-2530273_640.jpg

5. Aki Nincs Is Ott: „Nem maguk vannak a kutyával?”, kérdezték tőlünk gyakran az uszkár – terrier időkben. Ja, dehogynem, csak ők azonnal bementek az asztal alá aludni, így kellően hosszú terítő esetén nyomtalanul el tudtak tűnni. Néha nem kevés idő után vagy épp a távozásukkor veszed észre, hogy a szomszéd asztalnál egy kutya is ült.

Neked melyik karakter a kedvenced?

Képek innen: 1., 2., 3., 4., 5., 6.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz az önmagukat fejlesztők kétlábú és hatlábú közösségéhez! Kattints ide!

süti beállítások módosítása